Werkwijze

Onze werkwijze is helder en transparant, net zoals onze communicatie. Zeggen wat je doet en vervolgens doen wat je zegt is wat wij onszelf opleggen maar ook terug vragen van iedereen waarmee we werken. Simpel toch?

Plezier hebben in je werk is minstents zo belangrijk als je salaris. Maar wij vinden dat je de weg naar werk ook met plezier moet afleggen en helpen je daar graag bij. Net zoals bij de zoektocht naar personeel.

Werkgever

Jouw vacature is onze prioriteit en wij beleven plezier aan het invullen ervan.
Een vacature bij ons plaatsen is peanuts, één belletje volstaat! Binnen no-time hebben we alle benodigde gegevens uitgewisseld zodat we een gedegen wervingsplan kunnen starten. Natuurlijk vinden wij het in sommige gevallen fijn langs te komen om een kop koffie te drinken en de werkzaamheden van dichtbij te bekijken om een nóg beter beeld te krijgen van jouw bedrijf, hiervoor maken we indien gewenst netjes een afspraak.
Zodra de geschikte kandidaat gevonden is stellen we deze voor, komt deze op gesprek en bij wederzijdse goedkeuring maken wij alle papieren in orde zodat de kandidaat direct kan starten.
Super snel, super effectief, super leuk!

 

Werknemer

Mooi! Je hebt een vacature bij ons gevonden waarin je geïnteresseerd bent. Nu kan het snel gaan.
Zodra je solliciteert maken we direct een afspraak voor een intake op ons kantoor, vaak kan dit dezelfde of volgende dag al.
Tijdens de intake maken we kennis met elkaar en bespreken we je cv en werkervaring maar ook je capaciteiten en kwaliteiten. We kijken naar je wensen en eisen én naar wat je daarvoor terug kunt geven aan onze zorgvuldig geselecteerde opdrachtgevers.
Aan de hand hiervan kunnen we een selectie maken uit ons open én gesloten vacatureaanbod, stellen we je voor bij de betreffende opdrachtgever en ga je eventueel op gesprek.
Is iedereen blij met de match? Wij zorgen dat de papieren digitaal in orde gemaakt worden en je kunt starten aan je nieuwe baan!
Super snel, super effectief, super leuk!

Wat onze klanten zeggen

Een indruk van onze werkwijze

Ons laatste nieuws

13 maart 2021

Inspirational Quotes

Teksten en uitdrukkingen die je helpen aan nét dat beetje extra motivatie en inspiratie.

Lees meer
Werkcentrum Groep B.V. - Uitzendbureau en detacheringsbureau in Helmond
19 maart 2021

Nieuwe logo & Huisstijl

Nieuw logo, nieuwe huisstijl, nieuwe collega's, oude vertrouwde dienstverlening.

Lees meer
WerkCentrum Groep - Blog - Referenties
24 november 2023

Hoe belangrijk zijn referenties bij het zoeken naar…

“En, heb je ook referenties?” Een vraag die menig sollicitant zenuwachtig maakt. Vooral als het antwoord ‘nee’ is.

Lees meer

Heb je een vraag?

Bekijk dan onze veelgestelde vragen (FAQ), vaak staat hier al het antwoord tussen op jouw vraag! Mocht je vraag toch niet beantwoord zijn, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Werd je vraag niet beantwoord in onze veelgestelde vragen of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Je kunt ons ook een WhatsAppje sturen!

0492 565 532 06 388 21 454 info@werkcentrumgroep.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij werken samen met de volgende bedrijven: