Over ons

Maximale toewijding, een onuitputtelijke drive en een flinke dosis lef vanuit een intrinsieke motivatie om een verschil te maken! Dat is WerkCentrum!

Al sinds 2000 gebruiken de professionals van WerkCentrum hun netwerk om werkgevers en werkzoekenden bij elkaar te brengen. Door de jaren heen is onze dienstverlening veranderd en is een specialisatie in specifieke branches ontstaan. Onze interesse in mensen is echter altijd hetzelfde gebleven en onze expertise groeit nog elke dag.

Onze missie

Personele dienstverlening op een deskundige maar informele wijze. Transparant als het kan, discreet als het moet.

Onze visie

Vooruit door ontwikkeling! WerkCentrum gelooft en helpt in de ontwikkeling van haar mensen én opdrachtgevers. Better together.

Ons team van professionals

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – Sociaal op z’n best

Duurzame Ontwikkelingsdoelen
(
SDG – Sustainable Development Goals)

Dit zijn de zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland. De doelen kwamen er op basis van wereldwijde inbreng van organisaties en individuen.

De Duurzame Ontwikkelingsdoelen startten in 2015 en lopen nog tot 2030. Ze zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. Het zijn de opvolgers van de Millenniumdoelen, die liepen van 2000 tot 2015.

Achter de zeventien doelen zitten 169 targets. Die maken ze nog concreter.
https://www.sdgnederland.nl/.

 

Inclusiviteit voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

WerkCentrum heeft samenwerkingen met verschillende partijen waaronder UWV, gemeenten, sociale werkplaatsen en collega ondernemers waarbij we het gezamenlijke doel dienen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een eerlijke kans te geven op de arbeidsmarkt waarbij rekening gehouden wordt met hun eigen “ik”.

Inclusiviteit en meedoen is meer dan alleen een baan. Het is ook het hebben van leuke collega’s, een begripvolle werkgever, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en invulling geven aan je dag!


Second Chance

Binnen Second Chance worden specifiek voor ex-gedetineerden kansen gecreëerd om opnieuw deel te nemen in de maatschappij, opnieuw mee te doen en te re-integreren; een Second Chance.

Uit onderzoek en ervaring is gebleken dat veel mensen met een detentie verleden moeite hebben om binnen de maatschappij opnieuw hun draai te vinden omdat er een stigma heerst.
In samenwerking met diverse opdrachtgevers gaan wij de uitdaging aan om ook deze mensen bij de hand te nemen, op te leiden en klaar te maken voor de arbeidsmarkt en weer mee te laten doen.
Sociaal op z’n best!

Ons laatste nieuws

13 maart 2021

Inspirational Quotes

Teksten en uitdrukkingen die je helpen aan nét dat beetje extra motivatie en inspiratie.

Lees meer
Werkcentrum Groep B.V. - Uitzendbureau en detacheringsbureau in Helmond
19 maart 2021

Nieuwe logo & Huisstijl

Nieuw logo, nieuwe huisstijl, nieuwe collega's, oude vertrouwde dienstverlening.

Lees meer
WerkCentrum Groep - Blog - Referenties
24 november 2023

Hoe belangrijk zijn referenties bij het zoeken naar…

“En, heb je ook referenties?” Een vraag die menig sollicitant zenuwachtig maakt. Vooral als het antwoord ‘nee’ is.

Lees meer

Heb je een vraag?

Bekijk dan onze veelgestelde vragen (FAQ), vaak staat hier al het antwoord tussen op jouw vraag! Mocht je vraag toch niet beantwoord zijn, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Werd je vraag niet beantwoord in onze veelgestelde vragen of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Je kunt ons ook een WhatsAppje sturen!

0492 565 532 06 388 21 454 info@werkcentrumgroep.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij werken samen met de volgende bedrijven: