19 maart 2021

Nieuwe logo & Huisstijl

Nieuw logo, nieuwe huisstijl, nieuwe collega's, oude vertrouwde dienstverlening.

Nieuwe tijden vragen om een nieuwe identiteit. Wij hebben ervoor gekozen die van ons uit te drukken in blauw-geel!

Neem contact op

Logo

๐—ข๐—ป๐˜€ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—น๐—ผ๐—ด๐—ผ!
Met trots presenteren wij het nieuweย WerkCentrum Groep BVย logo! Na de complete re-styling van ons interieur heeft ook ons logo eraan moeten geloven.
We zijn overgestapt van de traditionele groene kleuren naar de blauwe en gele kleur en daarnaast hebben we gekozen voor een schakelvormig logo.

๐——๐—ฒ ๐—ฏ๐—น๐—ฎ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ธ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ.
Waarom nou de verandering van de kleur? Dat is voor ons vrij simpel. Over het algemeen staat de blauwe kleur voor betrouwbaarheid, loyaliteit, vriendelijkheid en rust. Dat zijn dรฉ kenmerken waar WerkCentrum Groep voor staat.

De gele kleur staat voor levensgeluk, plezier en een nieuw begin. Precies wat je bij WerkCentrum Groep kunt verwachten. Wij doen namelijk elke dag weer ons best om de werknemers de perfecte baan te geven!

๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ถ๐—ด ๐˜๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป
Wij hebben gekozen voor een schakelvormig teken, omdat wij graag die missende schakel zijn die het totaal plaatje in orde maken. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe baan รณf ben jij die opdrachtgever die dringend goede kandidaten nodig heeft? Twijfel dan zeker niet om deze missende schakel in te schakelen!

#logoย #bedrijfย #arbeidsmarktย #uitzendbureauย #nieuwย #leukebaanย #nederlandย #werken

Neem contact met ons op

Werd je vraag niet beantwoord in onze veelgestelde vragen of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Je kunt ons ook een WhatsAppje sturen!

0492 565 532 06 388 21 454 info@werkcentrumgroep.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij werken samen met de volgende bedrijven: