Ik heb schulden, wat nu?

Enorm vervelend natuurlijk maar niets om je voor te schamen!

Helaas leven veel mensen in Nederland met schulden. Dit kunnen grote of kleine schulden zijn, door een stomme fout in het verleden of niet door eigen toedoen, schulden die op te lossen zijn of schulden waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

Belangrijk om te weten als je gaat werken via WerkCentrum Groep is dat wij meedenken als het gaat om schulden maar ook om loonbeslagen, betalingsregelingen en bewindvoering.
Schaamte is nergens voor nodig!

Als werkgever worden wij aangeschreven door incassobureaus, deurwaarderskantoren en bewindvoering om samen te kijken naar oplossingen voor schulden.
Echter, dit hoeft niet altijd te betekenen dat je het overgrote deel van je salaris kwijt bent!
Sterker nog, in bijna alle gevallen kunnen we, zolang je meewerkend ingesteld bent, tot een oplossing komen die ervoor zorgt dat de schuldeiser zijn/haar geld krijgt en dit er niet voor zorgt dat jij niets meer over hebt om van te leven.

Neem contact met ons op

Werd je vraag niet beantwoord in onze veelgestelde vragen of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Je kunt ons ook een WhatsAppje sturen!

0492 565 532 06 388 21 454 info@werkcentrumgroep.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij werken samen met de volgende bedrijven: