Krijg ik reiskosten betaald?

Je reist van en naar je werk of werkplek maar is een vergoeding vanzelfsprekend?

Er bestaat geen wettelijke regeling ten aanzien van reiskosten vergoeding, het is een werkgever dan ook niet verplicht de reiskosten te vergoeden!

Wel worden er vaak afspraken gemaakt in de cao’s met betrekking tot reiskosten. Zo kan het zijn dat gereden kilometers betaald worden á € 0.19. In veel gevallen is er een bepaald aantal kilometers onbetaald en al het meerdere tegen vergoeding en ook kosten voor trein en bus kunnen in sommige gevallen betaald worden.

WerkCentrum Groep BV maakt afspraken over reiskosten met opdrachtgevers zodat van te voren duidelijk is welke vergoeding er tegenover staat.

Tip: Werkcentrum beschikt nu over verschillende calculators waarmee je gemakkelijk een berekening kan maken. Zo hebben we er ook eentje waar je je reiskosten vergoeding mee kan berekenen.

Neem contact met ons op

Werd je vraag niet beantwoord in onze veelgestelde vragen of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Je kunt ons ook een WhatsAppje sturen!

0492 565 532 06 388 21 454 info@werkcentrumgroep.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij werken samen met de volgende bedrijven: