13 april 2023

kandidaat

Neem contact op

De kandidaatsbul of kortweg het kandidaats (in Nederland soms kortweg kantjes genoemd, in Vlaanderen kandidaatsdiploma of kandidatuur) is een universitair diploma dat de universiteit aan studenten uitreikt die met goed gevolg het kandidaatsexamen hebben afgelegd. Na het behalen van de bul is men gerechtigd tot het voeren van de academische titel candidatus (afgekort cand.) of kandidaat (kand.). Dit is de laagste academische graad die kan worden behaald. Het kandidaatsexamen heeft plaats nadat de student een aanzienlijk en vooraf vastgelegd deel van zijn opleiding heeft voltooid; bij een vijfjarige of langere opleiding gewoonlijk na voltooiing van het derde jaar. Studenten aan een vierjarige opleiding krijgen de bul aan het einde van hun tweede, of gedurende hun derde jaar, afhankelijk van de door de instelling opgestelde criteria.

Neem contact met ons op

Werd je vraag niet beantwoord in onze veelgestelde vragen of wil je graag een afspraak met ons maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Je kunt ons ook een WhatsAppje sturen!

0492 565 532 06 388 21 454 info@werkcentrumgroep.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij werken samen met de volgende bedrijven: