Timmerlieden


 • Startdatum:  Per direct
 • ​​​​​​​​​​Werkregio:   Helmond - Eindhoven - Venlo - Den Bosch
 • ​​​​​​Werktijd:  40 uur
 •  Salaris indicatie:  vast uurloon
 •  Opleiding:  ?
 •  Werkervaring:  minimaal 5 jaar
 • Eisen opmerking: ?
 • Rijbewijs: B


Functie omschrijving

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Helmond Eindhoven zijn wij op zoek naar ervaren timmerlieden. Natuurlijk zijn ook koppels van harte welkom! Het gaat zowel om nieuwbouwwerk, als afbouw, renovatie en restauratiewerk.

WerkCentrum Groep BV is voor een groot aantal vaste opdrachtgevers door geheel Brabant, een deel van Limburg en een deel van Gelderland vrijwel doorlopend op zoek naar vaklieden in de bouw- en technische sector.
Leeftijd speelt absoluut geen rol, ervaring des te meer!

Wij staan bekend in de markt als een zeer specialistisch bureau in de bouwsector en belonen al onze vaklieden dan ook onder andere met een bruto-uurloon conform Bouw cao, aangevuld met vakantiedagen- en geld, extra roostervrije dagen en seniorendagen (indien van toepassing) conform Bouw cao en de volwaardige pensioensregeling via BPF Cordares.

Reistijden en reisafstanden beperken wij zo veel als mogelijk tot een maximum van 50 kilometer enkele reis ofwel 30 - 45 minuten reistijd enkel, zo blijft iedereen werken in zijn/haar directe omgeving en worden files of ander oponthoud zo veel als mogelijk gemeden.

In de regel zijn al onze werken voor langere tijd en wij bouwen dan ook graag aan een langdurige prettige samenwerking waarbij continuïteit zeer belangrijk voor ons is.
Ons uitgangspunt is om iedereen (indien gewenst) zo`n 40 tot 45 weken per jaar werk aan te kunnen bieden. Om dit voor elkaar te krijgen werken wij samen met ondertussen meer dan 75 bouw gerelateerde bedrijven (hoofdaannemers, bouwbedrijven, onderaannemers, etc.) en dit aantal blijft groeien!

Ook voor ZZPers hanteren wij gunstige voorwaarden:
Wij bemiddelen tussen ZZPer en opdrachtgever, en met het oog op de wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties bieden wij voorlichting, uitleg en ondersteuning in het juist implementeren van deze wet. Indien gewenst begeleiden wij de ZZPer van zelfstandige naar loondienstmedewerker!

Profiel:

 • Je bent een echte aanpakker
 • Ervaring is geen vereiste
 • Woonachtig in Helmond of directe omgeving

Ben jij diegene die we zoeken? Neem dan contact met ons op via: 0492-565 532 of mail naar info@werkcentrumgroep.nl

Vestiging:  WerkCentrum Groep Helmond

Plaatsings datum:  16 maart 2018

Deel, mail of print deze pagina
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Neem contact op

WerkCentrum Groep

Haagsebeemdweg 28B

5706 AH helmond

Deel onze info!


Werkbriefje

Helmond: 0492-565 532                                                                    info@werkcentrumgroep.nl                                                                      Venlo: 077-7820 165

Deze website maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie niet met andere partijen.