WerkCentrum Groep info

Uitzenden - Detacheren - Werving & Selectie – Payrolling: WerkCentrum Groep B.V. verzorgt voor elke van deze processen, het gehele proces.

 

Zoekt u werk? Bekijk dan onder de menuknop “Vacatures” alle vacatures die op dit moment openstaan bij onze opdrachtgevers; overzichtelijk weergegeven op branche. Wij verzorgen overeenkomsten op basis van uitzending of detachering, maar we worden ook gevraagd om de werving & selectie van nieuwe medewerkers te verzorgen voor bedrijven; voor ieder wat wils. U kunt er ook voor kiezen een open sollicitatie te sturen; we zijn altijd op zoek naar nieuwe kandidaten voor onze portfolio.

Zoekt u een nieuwe medewerker? Dan vernemen we graag van u tijdens kantooruren op 0492-565 532 of via info@werkcentrumgroep.nl  We horen dan graag voor welke vacature u een kandidaat zoekt, zodat we snel en effectief op zoek kunnen naar uw nieuwe medewerker.

WerkCentrum Groep B.V. biedt diverse "constructies" aan m.b.t. de bemiddeling van personeel. Elk van deze mogelijkheden heeft zo haar voordelen, waardoor voor elke vorm van onderbezetting, personeelstekort of bedrijfsexpansie een oplossing geboden kan worden. Bij het inlenen van personeel kunt u kiezen uit onderstaande mogelijkheden, indien gewenst kan uw contactpersoon u helpen bij het kiezen van de juiste "constructie".

Uitzending
Standaard geldt er een uitzendtermijn van 1040 uur alvorens een werknemer in dienst kan worden genomen door de Opdrachtgever. In die bepaalde uitzendtermijn zal de werknemer worden uitgeleend naar de opdrachtgever op een zeer flexibele basis. Wanneer u de medewerker nodig heeft zal deze aanwezig zijn, en wanneer er onverwacht een project uitvalt, laat u de medewerker thuis, zonder voor hem/haar te hoeven betalen.

Detachering
Bij detachering voor bepaalde tijd wordt er een contract opgesteld tussen Opdrachtgever en WerkCentrum Groep B.V. voor een vast aantal uren per week, periode of maand. Ook in dit geval zal er een vast uurtarief worden afgesproken, ook de duur van de detachering zal in overleg worden bepaald. Met de werknemer wordt tevens een overeenkomst voor bepaalde tijd gesloten, waardoor deze verzekerd is van doorbetaling bij geen werk of ziekte. De werknemer is tegelijkertijd ook gebonden en kan niet zomaar veranderen van werkgever.

Werving & Selectie
Bij werving en selectie is het het WerkCentrum Groep B.V. dat de werknemers werft en de juiste selectie toepast, om zo de juiste perso(o)n(en) voor de te vervullen functie(s) te vinden. De werknemer(s) zal (zullen) direct, zonder tussenkomst van WerkCentrum Groep B.V., in dienst treden bij Opdrachtgever. Voor de werving en selectie die WerkCentrum Groep B.V. heeft gedaan zal een vooraf overeengekomen "fee" in rekening gebracht worden.

Payrolling
Bij Payrolling is het de Opdrachtgever die de werknemer werft en selecteert, en verzorgt WerkCentrum Groep B.V. de verloning, de afdrachten, het aanmelden en begeleiden van de werknemer, en alle andere - veelal tijdrovende - administratieve handelingen. De kosten voor Payrolling zijn beduidend lager dan bij andere opties, een bijzonder goede optie wanneer u zich als ondernemer meer bezig wilt houden met uw core business, in plaats van administratieve rompslomp.
Gebleken is dat de Payrolling van uw medewerkers in veel gevallen - vanwege cao-technische redenen - goedkoper is dan het personeel zelf op de loonlijst houden!

Deel, mail of print deze pagina
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Neem contact op

WerkCentrum Groep

Haagsebeemdweg 28B

5706 AH helmond

Deel onze info!


Werkbriefje

Helmond: 0492- 565 532                                                                     info@werkcentrumgroep.nl                                                                   Venlo: 077-7820 165

Deze website maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie niet met andere partijen.