Werkgevers

Mogelijkheden:
WerkCentrum Groep B.V. biedt diverse "constructies" aan m.b.t. de bemiddeling van personeel. Elk van deze mogelijkheden heeft zo haar voordelen waardoor voor elke vorm van onderbezetting, personeel tekort of bedrijfsexpansie een oplossing geboden wordt. Bij het inlenen van personeel kunt u kiezen uit de navolgende mogelijkheden, indien gewenst kan uw contactpersoon u helpen bij het kiezen van de juiste "constructie".

Uitzending standaard.
Standaard geldt er een uitzendtermijn van 1040 uur alvorens een werknemer in dienst kan worden genomen door de Opdrachtgever. In die bepaalde uitzendtermijn zal de werknemer worden uitgeleend naar de opdrachtgever op een zeer flexibele basis. Wanneer u de werknemer nodig heeft zal deze aanwezig zijn, en wanneer er onverwacht een project uitvalt laat u de werknemer thuis zonder deze door te betalen. Voor elk gewerkt uur zal er een vast uurtarief worden afgesproken.

Detachering Bepaalde Tijd.
Bij detachering voor bepaalde tijd wordt er een contract opgemaakt tussen Opdrachtgever en WerkCentrum Groep B.V. voor een vast aantal uren per week, periode of maand. Ook hier zal er een vast uurtarief worden afgesproken, ook de duur van de detachering zal in overleg worden bepaald. Ook met de werkenemer wordt een overeenkomst voor een bepaalde tijd gesloten waardoor deze verzekerd is van doorbetaling bij geen werk of ziekte, maar tegelijkertijd ook gebonden is en niet zomaar kan springen naar een andere werkgever (job-hopping).

Werving & Selectie.
Bij werving en selectie is het WerkCentrum Groep B.V. dat de werknemers werft en de juiste selectie toepast om de juiste persoon voor de te vervullen functie te vinden. De werknemer zal direct zonder tussenkomst van WerkCentrum Groep B.V. in dienst treden bij Opdrachtgever Voor de werving en selectie die WerkCentrum Groep B.V. heeft gedaan zal een "fee"worden berekend.

Pay-Roll.
Bij Pay-Roll is het de Opdrachtgever die de werknemer werft en selecteert, en is het WerkCentrum Groep B.V. die het verlonen, afdrachten, aanmelden en begeleiden van de werknemer en alle andere veelal tijdrovende administratieve handelingen voor haar rekening neemt. De kosten voor Pay-Roll zijn beduidend lager dan bij andere opties, een bijzonder goede optie wanneer u zich als ondernemer meer bezig wilt gaan houden met uw core-business in plaats van administratieve rompslomp.
Gebleken is dat het payrollen van uw medewerkers in veel gevallen vanwege cao-technische redenen goedkoper is dan het personeel zelf op de loonlijst houden!

Neem contact op

WerkCentrum Groep

Haagsebeemdweg 28B

5706 AH helmond

Deel onze info!

‚Äč

werkbriefje

Helmond: 0492-565 532                                                                    info@werkcentrumgroep.nl                                                                      Venlo: 077-7820 165

Deze website maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie niet met andere partijen.